Skip to content

Over ons

Trouwauto huren

Transparant en gebruiksvriendelijk

Trouwauto.nl is een platform waar wij huurders en verhuurders bij elkaar brengen. Wij zijn dus geen verhuurbedrijf. Ons doel is om op een transparante manier een zo gevarieerd mogelijk aanbod te bieden, waarbij gebruiksvriendelijkheid voor zowel de huurder als de verhuurder centraal staat. Binnen enkele korte stappen maak je een selectie van de door jullie gewenste eigenschappen. 

Vind jullie perfecte trouwauto!

Hoe werkt trouwauto.nl

Op trouwauto.nl vind je gemakkelijk de trouwauto van jullie dromen. Via een paar korte stappen maak je een selectie van auto’s die bij jullie passen.

Kies een stijl

Ga je voor een moderne of klassieke auto? Amerikaans of Duits?

Kies een merk

Heb je al een specifiek merk in gedachten? Maak dan een selectie op basis van merk.

Kies een kleur

Direct alle beschikbare auto's in de kleur van jouw voorkeur bekijken.

Bekijk het aanbod

Bekijk het aanbod en kies dé auto om jouw bruiloft compleet te maken.

Direct contact

Vraag een offerte aan of neem direct contact op met de verhuurder.

Trouwauto huren, wat zijn de mogelijkheden?

Wanneer je een trouwauto gaat huren, wil je natuurlijk zoveel mogelijk relevante informatie op een centrale plek kunnen vinden. Daarom vind je bij elke informatie over mogelijke opties met betrekking tot het huren van de trouwauto.  De meest belangrijke opties zijn:

  • Inclusief of exclusief chauffeur
  • Haal- en brengservice
  • Zelf rijden

Trouwauto huren zonder verassingen

Wij vinden transparantie belangrijk, zodat jullie niet voor onaangename verassingen komen te staan. Daarom vragen we onze verhuurders om voor elke auto aan te geven wat de verhuurprijs is, of er borgkosten zijn en of er kosten voor eigen risico worden berekend indien er tijdens de huurperiode wat misgaat. 

Trouwauto huren voor een onvergetelijke dag

Via Trouwauto.nl huur je de meest unieke auto’s. Om de zoektocht voor jullie zo gemakkelijk mogelijk te maken bieden we de mogelijkheid om het aanbod te filteren op de meest belangrijke eigenschappen. Heb je een auto gevonden die aan al jullie wensen voldoet? Neem dan rechtstreeks contact op met de eigenaar of vraag direct een gratis offerte aan via Trouwauto.nl.

Trouwauto verhuren?

Bekijk onze mogelijkheden

Probeer het geheel vrijblijvend.